Officiële *Bliep app uitgekomen voor iPhone
Redactie

*Bliep is een bekende prepaid mobiele provider en heeft gisteren de officiële *Bliep app voor de iPhone gelanceerd. De applicatie biedt vele mogelijkheden, zoals het bekijken van je tegoed, veranderen van tarief en het opwaarderen van prepaidtegoed.

Tegoed aan een ander schenken

Met de *Bliep app op je iPhone heb je de mogelijkheid om tegoed te schenken aan iemand anders. Heb je een vriend die geen tegoed meer heeft, dan kan je vriend toch de hele dag online zijn als jij hem tegoed schenkt. Via deze mobiele prepaid provider heb je de hele dag onbeperkt internet voor maar 0,50 euro. Ook kun je voor dat bedrag pingen en van sms gebruikmaken. Je bepaalt zelf op welke dag je wel of niet betaalt, want je verandert via de app eenvoudig je tarief of zet de service op pauze. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik in het buitenland in te schakelen of uit te schakelen en heb je altijd inzage in je belgeschiedenis.

Handtekening onder sms

De app *Bliep biedt je de mogelijkheid om bij sms een automatische handtekening in te stellen. In plaats van een handtekening kun je ook elke sms afsluiten met bijvoorbeeld een lijfspreuk of met je nickname. Met de *Bliep app log je overal waar je maar wilt met je iPhone veilig in op je *Bliep account.

De app *Bliep is gratis beschikbaar voor de iPhone.

*bliep

*bliep Nederland BV

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store
*bliep
*bliep
*bliep
*bliep
*bliep

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.