Officiële applicatie van VK.nl
Redactie

De Volkskrant is al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van applicaties voor iOS-apparaten. Deze week is er weer een nieuwe applicatie van de krant in de App Store verschenen. De applicatie VK.nl Mobile is een app waarmee je alle artikelen, interviews en berichten van VK.nl kan lezen op je iPhone.

Delen via sociale netwerken

Via de applicatie VK.nl Mobile kan je gemakkelijk gelezen artikelen delen via sociale netwerken. Op dit moment is het mogelijk om links naar de artikelen te delen via Twitter, Facebook, Hyves en e-mail. Je moet hiervoor natuurlijk wel eerst even eenmalig je gegevens invullen. De applicatie zal deze vervolgens onthouden, waardoor het delen van artikelen in het vervolg een stuk sneller gaat.

De Volkskrant op je iPhone

VK.nl Mobile is geen vervanging van de complete krant. De website toont namelijk slechts een kort bericht over de gebeurtenissen in de wereld. De volledige krant met achtergrondartikelen is al ruim een jaar op de iPhone te downloaden via een andere applicatie. Hiervoor moet je echter wel 79 cent (doordeweeks) of 1,59 (in het weekend) betalen.

Vk.nl Mobile is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.