Obstacles XRT is een geweldige fitness app voor de iPhone

Redactie
31 december 2012, 7:29
1 min leestijd
Obstacles XRT is een geweldige fitness app voor de iPhone

De Obstacles XRT app voor de iPhone is een geweldige applicatie om je conditie te verbeteren en je spieren te versterken. Deze app maakt van elke ruimte waar je bent een virtuele hindernisbaan en dat maakt Obstacles XRT ook zo bijzonder.

Obstacles XRT

Een groot aantal fitness applicaties schrijven steeds dezelfde oefeningen voor, maar bij de Obstacles XRT app beleef je elke keer weer nieuwe fitnessavonturen. Je kunt namelijk met deze app op je iPhone overal waar je bent een uitdagende hindernisbaan creëren. Probeer maar eens te ontsnappen uit het virtuele drijfzand of duik onder een hek door om daarna tegen een stevige storm in te rennen. Het idee achter deze app is ten uitvoer gebracht door diverse fitnesscoaches uit Chicago, die veel reizen en met deze applicatie niet steeds opnieuw naar een sportschool hoeven te zoeken in verschillende plaatsen.

Eigenschappen

Met de Obstacles XRT app kun je een High Intensity Interval Training volgen en dat heeft als voordeel dat je ook na het afwerken van de oefeningen nog calorieën verbrandt. Je krijgt een schatting te zien van het aantal calorieën dat je verbrandt, waarbij je gewicht, geslacht, lengte en leeftijd als basis voor de berekening dienen. Als je nog geen goede conditie hebt, dan kun je op het laagste inspanningsniveau beginnen.

Lees verder na de advertentie.

De app Obstacles XRT kost normaal 4,49 euro, maar is tijdelijk in de aanbieding voor 0,89 euro.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's