Nubs’ Adventure: mooi platformavontuur in pixelstijl
Rutger Otto
Nubs' Adventure

Nubs' Adventure

Gratis

In Nubs’ Adventure wordt het huis van de hoofdrolspeler verwoest. Je moet ergens anders gaan wonen, maar daarvoor moet je wel een hoop gevaren doorstaan. Loods jij dit robotpoppetje veilig naar zijn nieuwe onderkomen?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nubs Adventures

In Nubs’ Adventure speel je met een klein pixelpoppetje dat op zoek moet naar kristallen om zijn nieuwe huis te bouwen. Deze liggen verspreid in een vrij grote wereld waarin je steeds nieuwe krachten verzamelt om langs obstakels te komen. Er is niet één pad dat je kunt volgen, waardoor je wel eens tegen een dichte deur aanloopt die je later pas kunt kopen. Door te ontdekken leer je het wereldje kennen.


De besturing is simpel. Je kunt naar links en rechts, springen en er is een interactie-knop waar je soms een wapen mee gebruikt of knoppen mee omzet. Je moet overigens wel uitkijken waar je loopt, want Nubs is zwak en kan niet echt tegen een stootje. Gelukkig verlies je nooit veel voortgang, zodat het nergens heel vervelend wordt.

Er zijn vier basiswerelden die van elkaar verschillen voor de afwisseling, al passen ze qua pixelstijl natuurlijk uitstekend bij elkaar. De werelden zijn ontworpen om je nieuwsgierigheid te triggeren. Daarnaast is de muziek geweldig, met simpele klanken weten de makers een mysterieuze toon te zetten die goed bij het spel past.

Nubs’ Adventure downloaden

Het doorzoeken van de game is leuk en werkt belonend, hoewel de open opzet er soms wel voor zorgt dat je even niet weet waar je heen moet. Nubs’ Adventure is gratis te downloaden, maar vroeg of laat kom je rode poorten tegen die je voortang tegenstaan. Je kunt de rest van het spel dan voor 4,99 euro ontgrendelen. Tegen die tijd weet je of dat bedrag het voor jou waard is.

Nubs' Adventure

Maximilian Csuk

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure
Nubs' Adventure

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.