Nu.nl update frist design op en voegt Entertainment-katern toe

Gijs Ettes
27 februari 2014, 8:31
2 min leestijd
Nu.nl update frist design op en voegt Entertainment-katern toe

De Nu.nl-app voor de iPhone en iPad is vandaag van een behoorlijke update voorzien. Die geeft de nieuws-app een iOS 7-design met nieuwe animaties en voegt diverse features toe. Lees verder en kom erachter wat allemaal nieuw is.

Lees verder na de advertentie.

Sneller en gelikter design

De eerste duidelijk verbetering die de Nu.nl update met zich meebrengt valt direct na installatie op: de nieuws-app ziet er een stuk strakker en gelikter uit, oogt minder blauw en werkt ook aanzienlijk sneller. Het is nu simpel om artikelen in de app te openen en op de iPad kun je in portretmodus door het nieuws heen scrollen. Verder is er een nieuw katern toegevoegd genaamd Entertainment, dat je vindt op de startpagina van Nu.nl en in het menu dat aan de linkerzijde opengeklapt kan worden.

Ook de televisiegids en voetbalpagina zijn onder handen genomen. Eerstgenoemde heeft vier tabbladen met een zenderoverzicht, een overzicht met programma’s die op dit moment worden uitgezonden en twee tabbladen die verwijzen naar primetime-programma’s en alle films die op de desbetreffende dag worden uitgezonden. De vernieuwde voetbalpagina toont op zijn beurt live wedstrijden met daarin informatie over de doelpuntenmakers, strafschoppen en de kaarten die zijn gevallen.

Verbeteringen voor iPad-gebruikers

Daarnaast zijn er nog een aantal verbeteringen die iPad-gebruikers zullen toejuichen. Naast de portretmodus kunnen zijn dankzij de Nu.nl update gemakkelijker navigeren naar gerelateerde of populaire nieuwsartikelen en vinden ze alle rubrieken onder elkaar in het uitklapmenu. Ook is het mogelijk snel te schakelen tussen nieuws en de extra informatiepagina’s in de blauwe balk waaronder de Dag van NU, het weer, verkeer, beurs, de televisiegids en de voetbalpagina.

Nu.nl update downloaden

De Nu.nl update heeft even op zich laten wachten, maar is zeker de moeite waard als je vaak nieuws leest op de populaire site. Via de App Store is het mogelijk om de Nu.nl-app gratis te downloaden of te updaten. De app is 6,6MB groot en vereist iOS 6 of nieuwer.

NU.nl

DPG Media Services

Gratis via App Store

→ Bekijk ook ons overzicht met de nieuwste en populairste iPhone Nieuws-apps!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu