Nu.nl komt met nieuwe applicaties

Redactie
28 juli 2011, 23:58
1 min leestijd
Nu.nl komt met nieuwe applicaties

Één van de applicaties die bijna op ieder iDevice staat is die van ‘Nu.nl’. Volgens verschillende onafhankelijke onderzoeksbureaus wordt deze applicatie door de smartphone-gebruikers verreweg het meest gebruikt om het nieuws te raadplegen. Dit is dus reden genoeg voor de ontwikkelaars om de applicatie weer eens van een grote update te voorzien.

Positie behouden

Om de huidige positie te behouden moet de applicatie van Nu.nl beter zijn dan die van de concurrenten. Vooral de Telegraaf is de laatste tijd erg hard bezig met hun mobiele app. Nu.nl kan natuurlijk niet achterblijven, en zal daarom aan het eind van de zomer een grote update uitbrengen van hun iPhone-, iPad-, Android- en Blackberry-app. Op de website spreken ze zelfs van compleet nieuwe apps.

Redesign

Enkele weken geleden is de nieuwswebsite helemaal vernieuwd. De grote vernieuwing, waar men maanden lang naar toe heeft gewerkt, is echter niet meer dan een redesign geworden. Hierdoor weten we nog niet precies wat van van de vernieuwde apps mogen verwachten. Zal Nu.nl met nieuwe functies of een nieuw design komen?

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Cyber Monday