‘Nu.nl’-applicatie tijdelijk uit de App Store

Redactie
1 mei 2010, 19:39
1 min leestijd
‘Nu.nl’-applicatie tijdelijk uit de App Store

De applicatie van de nieuwswebsite Nu.nl is tijdelijk uit de App Store verdwenen. De ontwikkelaars hebben dit zelf gedaan na de toelatingsprocedure van een grote update van de applicatie. Deze update was tot vanmorgen 7:00 beschikbaar via de App Store. In de update was een grote bug te vinden die de applicatie voor sommigen onbruikbaar maakte.

Nu.nl 4.0

In de nieuwe versie van Nu.nl zijn zeer veel nieuwe functies te vinden. Één van de opvallendste nieuwe functies is ‘push-notificaties’. Hiermee kan je altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws. Je kan ook push-berichtjes ontvangen als je favoriete programma gaat beginnen op tv. Dit kan je allemaal zelf instellen via de ‘settings’ in de applicatie.

Nu.nl versie 4.0 is nu al een erg mooie update, maar door de bug ondervinden velen problemen. Het is dus niet meer dan logisch dat de ontwikkelaars hebben besloten dat de applicatie tijdelijk uit de App Store gehaald moest worden. Het is nog niet bekend wanneer de applicatie weer te downloaden is uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's