Nu.nl-app voor iOS geüpdatet met regionieuws en betere zoekfunctie
Gijs Ettes

De Nu.nl-app voor iOS is van een update voorzien die de zoekfunctie op elke pagina zichtbaar maakt, zodat je gemakkelijk naar artikelen kunt zoeken. Daarnaast is er een extra blok met regionaal nieuws toegevoegd dat je ziet als je je locatie met de app deelt.

Nu.nl-appSinds afgelopen mei is het mogelijk om met de Nu.nl-app voor iOS regionaal nieuws uit Groningen te lezen. Inmiddels publiceert de app ook relevant nieuws voor de regio’s Amsterdam, Utrecht en Salland. Wil je het regionieuws vanaf je desktop lezen, dan kun je op de site nu.nl/regio terecht.

De update van de Nu.nl-app voert ook een nieuw design door voor de katernen Economie, Sport, Tech en Entertainment. Verder is de voorpagina aangepast zodat de redactie het aantal artikelen per blok kan aanpassen. Daarnaast kan de redactie blokken toevoegen die alleen binnen een bepaalde regio te zien zijn. Dit werkt alleen als je als gebruiker je locatie met de app deelt.

Tot slot zijn er nog een aantal kleinere verbeteringen te melden. Zo laadt het katern Cultuur weer recente content en worden hoofdletters van dossiers na de update juist weergegeven. Aan de optimalisatie voor het grotere scherm van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus wordt nog gewerkt.

Via onderstaande link kun je de vernieuwde Nu.nl-app downloaden. Deze vereist minimaal 12,2MB aan vrije opslagruimte en iOS 6 of nieuwer.

NU.nl

Sanoma Digital

6 (68 reviews)
Gratis via App Store

NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.