NS International-app voor iOS volledig vernieuwd
Redactie
NS International

NS International

Gratis

Onze score

7,5

NS International vervoert inmiddels al acht jaar lang zijn klanten vanuit Nederland naar bestemmingen in (West-)Europa. Deze reizen zijn onder meer te plannen met de NS International-app, die in een nieuw jasje is gestoken.

De NS International-app voor iOS (en Android) is fors verbeterd. Het lijkt dat vooral het vergroten van de gebruikersvriendelijkheid centraal stond bij de ontwikkeling. De volledig veranderde vormgeving maakt de app een stuk overzichtelijker en er zijn eindelijk prijzen voor tickets toegevoegd.

Verbeteringen NS International

Met de vorige app liepen gebruikers nog wel eens tegen foutjes aan. Zo waren de mobiele tickets die eerder dit jaar werden toegevoegd veelal niet te scannen, en was het nog niet mogelijk om tickets te boeken of andere acties uit te voeren. Wel bevatte de app een reisplanner, die ook meldingen gaf wanneer een trein te laat was. Deze opties hebben een verbeterde weergave gekregen in de update.

ns international

Met versie 4.0 is het vanaf nu dus mogelijk om je internationale treinreizen direct na het plannen van een reis vanuit de app te boeken. De prijs van de reis wordt rechtstreeks bij het reisadvies getoond. Ook de weergave van mobiele tickets is verbeterd en ze zouden nu beter moeten werken.

Joel Haasnoot @webguy bedankt voor de tip!

[app 886645737] [appimg 886645737]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.