NS International-app biedt ondersteuning voor Apple Watch

Rutger Otto
30 juni 2016, 15:11
2 min leestijd
NS International-app biedt ondersteuning voor Apple Watch
NS International

NS International

Gratis

Reviewscore

7,5

De iPhone-app van NS International werkt vanaf nu samen met de Apple Watch. Reizigers met een Watch kunnen tijdens hun reis over de grens in realtime reisinformatie blijven raadplegen.

Lees verder na de advertentie.

NS International op de Apple Watch

De NS International-app bestaat al een tijdje. Met de app kun je ook in het buitenland je treinreis bepalen met planningen, boeken en beheren. De app is inmiddels toe aan versie 4.6 en met de nieuwste update is het mogelijk om informatie van de NS op je Apple Watch in te laden.

Daarvoor moet je wel in het bezit zijn van een zogeheten Mobiel Ticket. Daarmee hoef je e-tickets niet langer te printen, maar laat je jouw kaartje gewoon op de iPhone zien als je wordt gecontroleerd. Op het Mobiel Ticket staan reisgegevens die je op de app kunt laden.

Meldingen over de reis

ns international

Volgens de website van NS krijg je ‘via subtiele meldingen’ informatie over je reis binnen op de Apple Watch. Op het hoofdscherm zie je de bestemming en hoe lang je over de reis doet. Tik je op de reis, dan kun je zien wanneer je vertrekt, op welk station en op welk spoor.

Verder in de Apple Watch-app wordt aangegeven hoe de reis zelf precies verloopt. Zo zie je in detail waar je precies moet overstappen, hoeveel tijd je hebt en naar welk spoor je moet. Als extra toevoeging heeft de NS ook meteen een weerbericht aan de app toegevoegd. Daarop zie je in een oogopslag hoeveel graden het op de bestemming is en of het zonnig is of regent.

De NS International-app is een aparte app van NS, die specifiek op reizen over de grens gericht is. Via onderstaande link kun je de app gratis downloaden. Voor de installatie is 35,1MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of hoger benodigd.

NS International

NS Internationaal BV

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu