NRC Next vanaf nu ook op de iPhone te lezen

Deze week is er een officiële applicatie van NRC Next in de App Store verschenen. Met deze applicatie kan je digitaal kranten aanschaffen en lezen. NRC heeft al een tijdje een vergelijkbare applicatie in de App Store staan. Met deze applicatie kan je het NRC handelsblad lezen. Beide applicaties zijn nu al erg populair, want beiden bevinden zich in de top 50 van de App Store.

Losse kranten en abonnementen

In de applicatie ‘NRC Next’ kan je via het digitale kiosk een losse krant aanschaffen. De losse krant kost 79 cent, en deze kan je gewoon afrekenen met je iTunes-account. Het is ook mogelijk om je account-gegevens van de NRC in te voeren als je al een abonnement hebt. Hierdoor krijg je elke dag ‘gratis’ de digitale krant via de applicatie.

De eerste krant is gratis

Je betaalt 79 cent om de applicatie te installeren. Je mag na de installatie direct de eerste krant gratis downloaden, en dus is de applicatie eigenlijk gratis als je geen abonnement hebt bij de NRC.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

nrc.next

NRC Media

9,2 (1375 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.