NRC Handelsblad brengt universele applicatie uit
Redactie

Het NRC Handelsblad heeft deze week een nieuwe applicatie in de App Store gezet. Deze applicatie stelt je in staat om via de iPhone, iPod touch en iPad de krant te lezen. Dit was eerder ook al mogelijk met de applicaties ‘NRC voor iPhone’ en ‘NRC voor iPad’, maar de nieuwe applicatie voegt deze apps samen én voegt een aantal nieuwe functies toe.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Via de applicatie kan je gratis het laatste nieuws lezen van de website van het NRC. Lees je liever artikelen met nog meer diepgang? Dan kan je de krant kopen voor 1,59. Je hebt hierbij ook de optie om een oudere krant te kopen. Na het aanschaffen van de krant zal de download starten.

Negatieve reacties

De eerste reacties op de nieuwe applicatie zijn erg negatief. Binnen een dag heeft de app al ruim 100 beoordelingen van 1 ster. Gebruikers zijn vooral ontevreden over de manier van het lezen van de krant. De artikelen zijn namelijk niet los van elkaar te openen. De digitale krant is dus eigenlijk niet meer dan een te groot pdf-bestand.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.