De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

NPO-app vernieuwd met betaald abonnement voor hd-video

Rutger Otto
4 juli 2017, 11:11
2 min leestijd
NPO-app vernieuwd met betaald abonnement voor hd-video
NPO

NPO

Gratis

Reviewscore

8

Afleveringen van de NPO zijn eindelijk ook in hd en zonder reclame te bekijken. Daarvoor moet wel worden betaald: 2,95 euro per maand.

Lees verder na de advertentie.

NPO-app vernieuwd

De Nederlandse Publieke Omroep heeft zijn app dinsdag helemaal vernieuwd. Daarbij zijn enkele handige functies toegevoegd, het belangrijkste is de komst van NPO Start, waarvoor registratie verplicht is. Start is er in een gratis versie en in een betaalde variant, Start Plus. Die kost 2,95 euro per maand en biedt extra functies.

De NPO-app is ook bruikbaar zonder registratie en betaling. In dat geval kun je programma’s van NPO 1, 2 en 3 en themakanalen (live) bekijken, zie je de tv-gids en kun je programma’s doorzoeken. Daarnaast kun je video’s via Chromecast en AirPlay naar de televisie streamen.

NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO

Gratis met registratie

Registreer je voor de gratis versie van NPO Start, dan onthoudt de app waar je bent gebleven in een programma. Zodoende kun je verder kijken op een ander moment op een ander apparaat. Ook is het mogelijk profielen aan te maken, waarmee je bijvoorbeeld een veilige omgeving voor kinderen installeert. Met deze versie kun je favoriete programma’s toevoegen om niets te missen, een eigen kijklijst maken en krijg je persoonlijke aanbevelingen.

NPO Start Plus

Naast gratis versies van de app, kun je ook een betaald abonnement afsluiten. NPO Start Plus kost 2,95 euro per maand. De eerste maand kun je gratis testen of de meerwaarde bevalt. Met Start Plus kun je programma’s tot een jaar na uitzending in hd bekijken. Dat betekent ook dat gratis gebruikers nog steeds niet in hd kunnen terugkijken. Ook kun je tegen betaling reclame skippen en zijn er meer series beschikbaar.

Naast NPO Start Plus blijft ook NLZiet nog bestaan. Dat is een apart abonnement van 7,95 euro per maand waarmee je niet alleen programma’s van de NPO kunt bekijken, maar ook van RTL XL en KIJK.

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

Download NPO in de App Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu