NPO iPhone-app laat je nu live tv-kijken

Wouter Nijsen
12 september 2013, 10:48
1 min leestijd
NPO iPhone-app laat je nu live tv-kijken

Met de NPO iPhone-app is het sinds donderdag mogelijk om live naar de zenders van de publieke omroep te kijken, Nederland 1, 2 en 3 dus.

Het is daarnaast met de fijne update mogelijk geworden om live naar de radiozenders van de publieke omroep te luisteren. Afleveringen die je later nog eens wilt terugzien, kun je bovendien opslaan in je zogeheten kijklijst. Het live kijken naar de zenders van de NPO was overigens al mogelijk via je internetbrowser, nu dus eveneens via de apps.

De volgende zenders zijn live te bekijken of luisteren: Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, Radio 1, Radio 2, Radio 3, Radio 4, Radio 5, Radio 6, 3FM en FunX.

NPO iPhone-app ziet er nu beter uit

De NPO iPhone-app is niet alleen op het gebied van functionaliteit flink op de schop gegaan: ook op uiterlijk gebied. Zo oogt de app wat ons betreft nu flink wat strakker en past het design beter bij de aankomende update naar iOS 7.

Lees verder na de advertentie.

NPO heeft tegenover NUtech gemeld dat zijn app inmiddels al 3,2 miljoen keer is gedownload. Hierbij wordt hoogstwaarschijnlijk gedoeld op de downloads voor alle platformen, zoals Android en Windows Phone. De NPO iPhone-app heette voorheen overigens Uitzending Gemist.

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's