NPO gaat een mobiele TV Gids uitbrengen

De Nederlandse publieke omroep werkt aan een mobiele TV Gids. Deze gids zal in de eerste instantie alleen als web applicatie verschijnen voor verschillende telefoons, maar misschien komt de TV Gids ook als native applicatie  in de App Store. De web-versie van de TV Gids is nu al te bezoeken met de iPhone, maar helaas moeten iPhone-gebruikers veel zoomen om een goed beeld te krijgen.

De NPO lanceert hiermee ook een dienst waarbij je een smsje ontvangt als je favoriete programma begint. Aan deze dienst zit natuurlijk wel een prijskaartje gebonden. Voor elk ontvangen smsje betaal je 25 cent. Dit is veel duurder dan het plan van ‘Nuttige Plaats’. De ontwikkelaars van ‘Nuttige Plaats’ hadden namelijk een TV Gids applicatie met push-notificaties gemaakt. Door de vele rechten die op de tv programma’s rusten, is de applicatie teruggetrokken.

Bron: NPO Testlab

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.