NPO Plus nu toegankelijk via de NPO app

Als je een abonnement hebt op NLziet kun je gebruik maken van NPO Plus, waar series en films langer beschikbaar blijven om terug te kijken. Ook is het aanbod groter dan op Uitzending gemist. Nu te bekijken via de NPO app.

NPO Plus

npo app kleinNPO Plus is onderdeel van NLziet, een samenwerking tussen SBS, RTL en de NPO die sinds vorige maand van start is gegaan. Met een abonnement op NLziet kun je dus alles van televisie (terug)kijken wanneer je maar wil, van Nederland 1, 2 en 3 tot RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5 en Veronica. All you can watch, net als Netflix, maar dan met content van de Nederlandse tv.

De NPO app heeft een update gekregen en met versie 4 is het nu mogelijk om NPO Plus te checken via de app. Via het hamburgermenu linksboven in beeld, kun je inloggen bij NLziet, waarna de programma’s die op NPO Plus worden aangeboden gewoon via de NPO app beschikbaar worden. De content van RTL en SBS blijft dus achterwege.

Het verschil met Uitzending Gemist is dat NPO Plus ook extra programma’s aanbiedt, als buitenlandse series en films. Daarnaast is alles in hoge kwaliteit en zonder reclame terug te kijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

NLziet

Of NLziet er met de NPO app update overzichtelijker op wordt is maar de vraag, aangezien NLziet ook gewoon een eigen app heeft. Je hebt dus een NLziet-account nodig om in te loggen op NPO Plus. De dienst lijkt alleen maar verwarrender te worden. Jammer is het ook dat er nog steeds geen ondersteuning is voor Apple TV of Chromecast. Daar wordt volgens NLziet aan gewerkt. Of de ondersteuning voor Apple TV en Chromecast ook wordt doorgevoerd naar NPO is maar de vraag. Een dergelijke optie zou ook al fijn zijn voor Uitzending Gemist.

De NPO app is gratis te downloaden. Je hebt dan wel minimaal iOS 6 nodig en 16,5MB aan vrije opslagruimte. Een abonnement op NLziet kost 8 euro per maand. Je kan één maand gratis proberen.

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

4,2 (1246 reviews)
Gratis via App Store

NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.