NPO app update: tv-gids doorbladeren en favorieten aanmerken

Roel van Hout
29 november 2013, 13:16
1 min leestijd
NPO app update: tv-gids doorbladeren en favorieten aanmerken

De opvolger van de Uitzending Gemist app was al niet slecht, maar een nieuwe NPO app update breidt de functionaliteit verder uit: je kunt de app ook als tv-gids gebruiken en favoriete programma’s opslaan.

Lees verder na de advertentie.

Met de rebranding van de Publieke Omroep naar NPO werd de Uitzending Gemist app een tijdje geleden ook op de schop gegooid. De app kreeg onder meer een nieuw uiterlijk en een andere naam, maar aan functionaliteit werd niet heel erg veel toegevoegd.

Daar komt nu echter verandering in met een nieuwe NPO app update. Naast dat er wat kleine uiterlijke aanpassingen zijn gedaan, worden twee fijne functies toegevoegd: een TV gids en de mogelijkheid om je favoriete programma’s op te slaan.

NPO app update maakt app volwaardiger

Eerst de tv-gids: je kunt vanaf nu per dag zien wat er op Nederland 1, 2 en 3 gaat worden uitgezonden. Ook kun je gemakkelijk uitzoeken wat er nu op tv is door op een speciaal daarvoor bedoeld knopje te tikken. Door naar rechts te vegen wissel je van zender.

Daarnaast kun je vanaf nu ook snel en gemakkelijk je favoriete programma’s markeren, zodat je deze later gemakkelijk terug kunt vinden. Het maakt de app net dat kleine beetje beter dan hij al was, en zorgt ervoor dat het geheel volwaardiger aanvoelt.

De NPO app is gratis te downloaden in de App Store!

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
NPO
Categorieën: Nederlands, Nieuws

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's