NOS verbetert iPhone-app

De NOS heeft haar applicatie voor de iPhone verbeterd. Er is een update te downloaden die het mogelijk maakt om realtime sport tussenstanden te volgen, ook is de nieuwe versie geoptimaliseerd voor de iPhone 5.

Live score

De opvallendste nieuwigheid is de functie Live score, deze maakt het mogelijk om live de tussenstanden van voetbalwedstrijden te volgen. De live standen van Eredivisie, de KNVB beker, de Champions League en de Europa League zijn in een overzicht te volgen.

iPhone 5

Voor iPhone 5-gebruikers is de update ook goed nieuws, de nieuwe versie is namelijk helemaal geschikt voor de iPhone 5. Zeg maar vaarwel tegen de zwarte balken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder is het nog steeds mogelijk om via de NOS app het laatste nieuws, sport, weer, verkeer, videofragmenten en de meest recente uitzendingen van onder andere het NOS Journaal, NOS Studio Sport en Nieuwsuur te bekijken.

Er is nog geen update voor Android en Windows Phone beschikbaar, deze komt er volgens NOS wel binnenkort.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.