NOS Jeugdjournaal-applicatie
Redactie

Eergisteren is de applicatie NOS Jeugdjournaal in de App Store verschenen. Met deze applicatie kan je het laatste jeugdjournaal terugkijken. Dit werkt het zelfde als de applicatie NOS journaal, een applicatie die we ondertussen al een tijdje kennen.  Je kan de uitzending dus terugkijken met WiFi- en 3G-signaal.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

foto-8In de applicatie kan men ook stemmen op de stelling van de dag. De uitslag van deze stelling is elke dag terug te zien op het jeugdjournaal. Normaal werd er niet zo veel op deze stelling gestemd, maar men verwacht dat het gaat veranderen nadat deze applicatie een tijdje in de App Store staat.

De applicatie is ontwikkeld omdat steeds meer kinderen een iPod Touch kopen. De hoeveelheid kinderen zal helemaal toenemen als Apple zich helemaal gaat richten op games bij de iPod Touch. Op dit moment zijn ze al begonnen met het uitzenden van commercials.

NOS jeugdjournaal is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.