De NOS Jeugdjournaal-app is eindelijk terug in de App Store

Redactie
23 mei 2016, 14:15
1 min leestijd
De NOS Jeugdjournaal-app is eindelijk terug in de App Store
NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Gratis

Reviewscore

8

Het heeft even geduurd, maar de NOS Jeugdjournaal-app is na ruim twee jaar terug in de App Store. In de app vind je naast de laatste uitzendingen ook interessante content die geschikt is voor kinderen.

Lees verder na de advertentie.

NOS Jeugdjournaal-app

Waarom de Jeugdjournaal-app twee jaar geleden is verdwenen uit de App Store, maakte de NOS nooit bekend. De uitzendingen van het Jeugdjournaal waren al die tijd via de NPO-app te bekijken, maar met de officiële NOS Jeugdjournaal-app kun je naast afleveringen terugkijken nog veel meer. De applicatie toont actueel nieuws en laat je op stellingen stemmen én reageren. Ook is de weersverwachting van nu en de aankomende dagen op te zoeken. Wil je zelf een bijdrage leveren aan het Jeugdjournaal-weerbericht, dan kun je een eigen kleurplaat van het weer opsturen via de app. Wie weet wordt deze wel getoond in de uitzending.

De app is overzichtelijk vormgegeven, zodat zelfs de allerkleinsten makkelijk hun weg vinden. Ben je een artikel tegengekomen dat je leuk vindt, dan kun je het een ‘like’ geven. Het bericht is daarna terug te vinden in een speciale ‘Favorieten’-pagina. Ook is het mogelijk om berichten te delen met je vrienden en vriendinnen op social mediakanalen zoals Facebook, Twitter en WhatsApp.

In het instellingenscherm stel je zelf een gebruikersnaam in. Deze wordt getoond bij de reacties die je via de app plaatst. Ook kun je zelf beslissen of je video’s automatisch wilt laten afspelen en in welke kwaliteit dit moet zijn.

NOS Jeugdjournaal-app downloaden

De officiële NOS Jeugdjournaal-app is gratis te downloaden in de App Store. De applicatie vraagt om minimaal 25,6MB aan vrije opslagruimte en werkt op iOS 8.0 of hoger.

NOS Jeugdjournaal

Nederlandse Omroep Stichting

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu