NOS-app update voegt iPhone 6 en 6 Plus ondersteuning toe
Wouter Nijsen

De NOS-app voor iOS heeft een flinke update gekregen. Er zijn nieuwe functies toegevoegd en de grotere schermen van de iPhone 6 en 6 Plus worden nu optimaal benut.

NOS-app update

NOS-appWe hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de NOS-app geüpdatet voor de grotere schermen van de iPhone 6 en 6 Plus. De applicatie zag er voorheen uitgerekt en kartelig uit, maar door de update is dit verleden tijd. Verder zijn er ook uitgelichte verhalen aan de NOS-app toegevoegd, die bovenin staan en zijn te herkennen aan de grote afbeeldingen. Hierdoor zie je gelijk wat het belangrijkste en laatste nieuws is van de dag.

Een andere handige toevoeging zijn de mediagallerijen, waarmee je de afbeeldingen in elk artikel op groot formaat kunt bekijken. Wanneer je naar rechts veegt, zie je andere bijgevoegde foto’s.

Wil je zelf bijdragen aan het nieuws in de NOS-app, dan kun je hiervoor terecht bij de ‘Tip de redactie’-knop. Deze is onder in het uitklapmenu te vinden en laat je een foto, video of bericht sturen naar de redactie van NOS. Uiteraard vind je in de NOS-app nog altijd het laatste sportnieuws en weer- en verkeersberichten. Daarnaast zijn volledige uitzendingen van het NOS journaal, Nieuwsuur of Studio Sport terug te kijken in de applicatie.

De NOS-app downloaden

NOS voor iOS is gratis in de App Store of via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie iOS 5 of hoger vereist en 12,8MB aan vrije opslagruimte.

NOS

Nederlandse Omroep Stichting

7 (2 reviews)
Gratis via App Store

NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.