NOS-app vernieuwd: rijkere berichtgeving en meer categorieën

Gijs Ettes
23 september 2015, 12:37
1 min leestijd
NOS-app vernieuwd: rijkere berichtgeving en meer categorieën

De NOS-app voor iOS is vandaag van een update voorzien die nieuws- en sportartikelen verrijkt en de categorieën Tech en Cultuur en media toevoegt. Verder brengt versie 4.0 van de nieuws-app weer de nodige bugfixes en prestatieverbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

Nu ook tweets en video’s in nieuwsberichten

De app van de NOS werkte voorheen al prima en is met de update van vandaag weer een stukje uitgebreider geworden. Vanaf nu zie je bij het lezen van nieuws- en sportartikelen ook relevante tweets, quotes en video’s. Het biedt een verrijking bij de berichten, die voorheen alleen bestonden uit tekst en foto’s. Bij het nieuws dat Douwe Bob Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival 2016 is bijvoorbeeld een clipje uit DWDD te bekijken.

Ook nieuw in de NOS-app voor iOS zijn de categorieën Tech en Cultuur en media. In Tech vind je het laatste technologische nieuws over bijvoorbeeld iOS, Android en veiligheid. In de categorie Cultuur en media kun je onder meer nieuws lezen over de Emmy’s, het Songfestival en de recent overleden schrijver Joost Zwagerman.

In het hoofdmenu, dat verschijnt als je op de knop linksboven tikt, kun je bepalen welke categorieën de app toont. Tik op ‘Wijzigen’ om de nieuwe categorieën toe te voegen. Vanuit hetzelfde menu kun je ook de instellingen induiken om de recent toegevoegde pushberichtgeving in te schakelen. In het geval van breaking news stuurt de applicatie je dan een bericht, zodat je direct op de hoogte bent.

NOS-app voor iOS downloaden

Via onderstaande link kun je de vernieuwde NOS-app voor iOS gratis downloaden. Deze vereist tenminste 17,5MB aan vrije opslagruimte en iOS 7.0 of nieuwer. De nieuws-app is geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad, maar werkt ook met de Apple Watch.

NOS

Nederlandse Omroep Stichting

Gratis via App Store

NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu