NOS-app voor iOS krijgt Chromecast-ondersteuning

Wouter Nijsen
18 november 2015, 17:24
1 min leestijd
NOS-app voor iOS krijgt Chromecast-ondersteuning
NOS

NOS

Gratis

Reviewscore

8

Het heeft even geduurd, maar de NOS-app voor iOS heeft eindelijk Chromecast-ondersteuning gekregen. Hiermee wordt het mogelijk om beelden direct naar je televisie te streamen.

Lees verder na de advertentie.

NOS-app Chromecast-ondersteuning

De Chromecast-ondersteuning wordt beschikbaar in versie 4.1 van de NOS-app, die nu beschikbaar is in de App Store. De ondersteuning heeft lang op zich laten wachten, aangezien de Android-app al sinds december overweg kan met de Chromecast. Tijdens het spelen van video’s, uitzendingen en livestream verschijnt het bekende Chromecast-icoontje om beelden op je televisie te tonen.

Verder zijn er een aantal kleine vernieuwingen doorgevoerd. Zo is het voortaan mogelijk om weerfoto’s naar de NOS-redactie te sturen. Dat kan door linksboven op het menu-icoontje te tikken en vervolgens voor het onderdeel ‘Weer’ te kiezen. Hierna verschijnt rechtsboven in beeld de optie ‘Weerfoto insturen’. Wanneer je hierop tikt, kun je direct een foto maken of kiezen uit bestaande beelden uit je Filmrol.

Tot slot laat de NOS-app je nu tussen artikelen navigeren door naar links of rechts of rechts te vegen. Hiermee schakel je aanzienlijk sneller tussen de verschillende nieuwsberichten.

Vernieuwde NOS-app downloaden

De nieuwste versie van de NOS-app is via onderstaande link te downloaden. De app vraagt om 21,6MB aan vrije opslagruimte en iOS 7 of hoger voor de installatie.

NOS

Nederlandse Omroep Stichting

Gratis via App Store

NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu