Nooit meer betalen voor RunKeeper Pro

Redactie
27 januari 2011, 12:01
1 min leestijd
Nooit meer betalen voor RunKeeper Pro

De ontwikkelaars van RunKeeper hebben aangekondigd dat de Pro-versie van de applicatie de komende maanden gratis te downloaden blijft. In januari konden de iTunes-gebruikers de applicatie al gratis downloaden, en blijkbaar is dit de ontwikkelaars goed bevallen. In een maand tijd zijn er ongeveer een miljoen nieuwe gebruikers bijgekomen.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkeling van het netwerk

De ontwikkelaars zijn met drie miljoen gebruikers niet meer uit op de geldverdiensten via de App Store. Ze willen het gehele netwerk van RunKeeper verbeteren en populairder maken. Een goed platform voor sporters levert op de lange termijn namelijk meer geld op dan de verkoop van nog drie miljoen applicaties.

Sportactiviteiten bijhouden

RunKeeper stelt je in staat om met behulp van een applicatie je sportactiviteiten bij te houden. Als je de applicatie aanzet tijdens het hardlopen of fietsen, worden er allerlei gegevens verzameld. De GPS-sensor van de iPhone kan bijvoorbeeld je hele route en afstand bijhouden. Na afloop worden deze gegevens naar je online profiel overgezet, waardoor je heel nauwkeurig kan zien hoe je het er vanaf hebt gebracht tijdens je sportactiviteit.

ASICS Runkeeper: Hardloop App

FitnessKeeper, Inc.

Gratis via App Store

Via ReadWriteWeb

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu