Leuke puzzelgame Noodles! is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
2 september 2016, 12:11
2 min leestijd
Leuke puzzelgame Noodles! is Apples gratis App van de Week
Noodles!

Noodles!

€ 2,49

Reviewscore

8

De game Noodles! is Apples gratis App van de Week. Dit betekent dat je de app de komende zeven dagen helemaal gratis kunt downloaden. In dit artikel lees je waarom je dat zou moeten doen. 

Lees verder na de advertentie.

Noodles tijdelijk gratis te downloaden

Elke week zet Apple een gratis App van de Week in de App Store. Dit zijn apps die er extra uitgelicht worden, omdat ze dit verdienen. Deze week kun je daarom gratis Noodles! downloaden, een leuke game dat draait om het verbinden van buizen. Waarom de game dan Noodles! heet? De buizen zitten zo ingewikkeld in elkaar als een schaaltje noedels.

De game bestaat uit een serie puzzels waarbij je alle onderdelen van een buizenstelsel met elkaar moet verbinden. Dit doe je door elk klein onderdeel te draaien. Omdat elk onderdeel op maar liefst zes verschillende manieren gedraaid kan worden, zijn er dus een hoop mogelijkheden waarop de buizen met elkaar verbonden kunnen worden.

Noodles

De game start eerst heel makkelijk, maar de moeilijkheidsgraad wordt al vrij vlot omhoog gegooid, zodat je echt goed moet kijken en vooral heel veel moet proberen totdat je elk stukje in een kloppend geheel kunt plaatsen.

Je kunt in ieder geval een tijdje vooruit met deze app, want er zijn een hoop puzzels beschikbaar die wachten om opgelost te worden. Een jaar geleden zaten er al 6000 puzzels in de game, maar met een update zijn daar eind augustus nog eens 2000 nieuwe puzzels aan toegevoegd. Is dit nog niet genoeg? Dan hebben we ook nog eens de beste iOS-games van augustus voor je op een rij gezet. Je hoeft je voorlopig dus niet te vervelen.

Noodles! downloaden

Noodles! kun je de komende week helemaal gratis downloaden in de App Store. Dit kan door op onderstaande link te klikken. Het enige wat de app je kost is 30,5MB vrije ruimte. Ook heb je minimaal iOS 9.0 nodig om de game te kunnen spelen.

Noodles!

Lummox Labs Inc

€ 2,49 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu