NoNapkin: recepten voor het oudejaarsdiner

Roel van Hout
29 december 2013, 15:42
1 min leestijd
NoNapkin: recepten voor het oudejaarsdiner

Na drie dagen van uitgebreid kokkerellen wacht de thuischefs nog één beproeving: het oudejaarsdiner. Met NoNapkin kun je daarvoor ideeën opdoen.

Eerder deze maand zetten we ter voorbereiding op de kerstdagen al 4 gratis iPhone recepten apps onder elkaar. Deze apps zijn allemaal van professionele chefs/zenders met een focus op de thuiskok. Desalniettemin kan het soms alsnog overkomen alsof de recepten eenvoudig in elkaar te draaien zijn, terwijl het soms best wat keukenuren vraagt om iets gedaan te krijgen.

nonapkinBij NoNapkin is daar geen sprake van. NoNapkin is een sociaal netwerk volledig gericht op eten. De app, die in september verscheen, bevat namelijk recepten door foodies voor foodies. Dat betekent eenvoudige recepten die gemakkelijk te koken zijn, ook voor beginners.

NoNapkin bevat Chefs-pagina

Je kunt in NoNapkin bepaalde koks ‘volgen’. Hun recepten zullen daardoor verschijnen op een speciaal daarvoor bedoelde pagina. En natuurlijk kun je in NoNapkin ook je eigen recepten stap voor stap en voorzien van foto’s uploaden.

Lees verder na de advertentie.

Kortom: kamp je na de kerst met een gebrek aan inspiratie, grasduin dan gerust eens door alle lekkere ideeën die NoNapkin te bieden heeft. De app is gratis te downloaden in de App Store!

Categorie: Eten en drinken
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's