Nokia maakt kaarten-app voor de iPhone
Redactie

Telefoonproducent Nokia heeft een gloednieuwe kaarten-app voor de iPhone gemaakt. De applicatie moet zich gaan onderscheiden door functies als gesproken routebeschrijvingen, 3D-kaarten en wandelroutes.

Here

De applicatie genaamd ‘Here’ zal ook voor de iPad beschikbaar komen en vooral moeten dienen als een foutloze, snelle, vernieuwende en gemakkelijke applicatie voor iPhone-gebruikers.

De app maakt het mogelijk om de kaart in 3D-modus te zien, de route met gesproken aanwijzingen te volgen, ook de wandelroutes, en alle kaarten zijn offline te gebruiken.

De recent vernieuwde kaarten van Apple zijn matig te noemen, Google heeft nog geen kaartenapplicatie af en TomTom is erg duur op de iPhone, de applicatie komt voor veel gebruikers dan ook als geroepen.

Opvallende aankondiging

Opvallend is de aankondiging van Nokia zeker, Apple’s concurrent heeft, als we de informatie mogen geloven, een hele goede applicatie gebouwd.

Waarom Nokia zo’n grote investering in de concurrentie doet is niet helemaal duidelijk, wel is bevestigd dat de applicatie momenteel gekeurd wordt door Apple.

Nokia’s kaartenapplicatie zal binnen enkele weken te downloaden zijn in de App Store.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.