Nokia Here Maps beter dan verwacht

Redactie
20 november 2012, 15:14
1 min leestijd
Nokia Here Maps beter dan verwacht

Nokia’s Maps Here applicatie is eindelijk te downloaden, na een eerder artikel over wat we konden verwachten na de aankondiging, scoort de applicatie boven verwachting. De app werkt buitengewoon soepel en beschikt over een unieke OV-planner.

Lees verder na de advertentie.

Nokia Here Maps

De kaartenapplicatie heeft behalve de standaardopties als kaart of satellietweergave, routeplanning via spraak en ‘points of interest’ nog veel meer te bieden dan we zouden verwachten na de aankondiging eerder vorige week.

Zo is het mogelijk om kaarten op te slaan, en te downloaden op je iPhone. Er zijn dan alsnog routes te plannen, alleen de applicatie hoeft dan geen verbinding met internet te maken, handig voor op vakantie dus!

Routes kunnen speciaal worden gepland met verkeersinformatie zodat de snelste routes, met kennis van de actuele files, gepland kunnen worden.

Het is zelfs mogelijk om routes via het openbaar vervoer te plannen, alle opties worden in een handig overzicht weergegeven en zijn altijd up-to-date over eventuele vertragingen.

De genoemde functies zijn niet vernieuwend en bestaan langere tijd, het bijzondere aan deze applicatie is, dat alles in één app verwerkt is. Geen aparte planner voor navigatie via spraak, het plannen van een OV-reis of het zelf moeten downloaden van kaarten.

De applicatie gratis te downloadenin de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's