Nokia brengt sociale app naar iPhone

Redactie
19 februari 2012, 17:50
1 min leestijd
Nokia brengt sociale app naar iPhone

Nokia is bezig met het zelf ontwikkelen van apps. Al snel werd duidelijk dat de applicaties die het bedrijf ontwikkeld voor Windows Phone beschikbaar komen. Uit een recent interview blijkt dat ook iOS en Android ondersteund worden.

Lees verder na de advertentie.

De telefoon maker Nokia heeft laten weten zicht te gaan richten op onder anderen het maken van apps. Nokia heeft reeds de stekker uit haar eigen mobiele besturingssysteem getrokken, Symbian, maar gaat nu met Windows Phone 7 in zee.

Het bedrijf is bezig met het produceren van apps en laat in een interview weten dat er ook apps van Nokia beschikbaar komen voor de iPhone.

Pulse

Pulse is een sociaal netwerk, met de applicatie wordt het mogelijk om foto’s en status updates te delen en groepen te maken die deze updates mogen ontvangen.

Pulse zou zich moeten gaan onderscheiden door de eenvoud waarmee groepen zijn aan te maken en de notificaties die mensen binnenkrijgen.

Pulse zit momenteel nog in een bèta fase.

Het is een interessante ontwikkeling dat Nokia met haar apps ook naar Apple en Google komt, het sociale netwerk Pulse zou een goede kans maken om goed te worden ontvangen.

Echter wil Nokia bij de lancering dat er ook versies voor iOS en Android beschikbaar zijn.

Wanneer de applicatie exact online in de App Store komt is nog niet bekend.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen