Nog snel vuurwerk regelen? Vuurwerkzoeker helpt je!
Redactie

Nog een paar uur en dan is het alweer zover, oud en nieuw! Echter komt het vaak voor dat aan alles gedacht is, behalve aan het vuurwerk. Geen paniek! De app Vuurwerkzoeker helpt je razend snel.

Feestdagen zijn leuk, maar stressvol. Tijdens oud en nieuw gebeurd het regelmatig dat het vuurwerk vergeten wordt, zie dan nog maar is aan vuurwerk te komen. Want oud en nieuw zonder vuurwerk is geen oud en nieuw.

Vuurwerkzoeker

De applicatie Vuurwerkzoeker helpt je direct bij het vinden van een locatie om je vuurwerk op te halen. Aan de hand van jouw locatie laat de app op een overzichtelijke manier zien waar je het snelst vuurwerk kunt kopen.

Er verschijnt een kaart met je locatie en het dichtstbijzijnde verkooppunt. De app wordt ondersteund in Nederland, België en Duitsland. Het is mogelijk om een verkooppunt te bellen vanuit de app, zo kun je checken of er nog vuurwerk is en of ze open zijn.

Vuurwerkzoeker kan je dus helpen hét verschil te maken met oud en nieuw. De applicatie is gratis te downloaden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.