Nog enkele leuke WK-apps

Redactie
27 mei 2010, 11:48
1 min leestijd
Nog enkele leuke WK-apps

Binnenkort gaat het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika weer van start. Het wereldkampioenschap voetbal van 2010 zal van 11 juni tot en met 11 juli 2010 in Zuid-Afrika plaatsvinden. Wat deze editie speciaal maakt, is dat het het eerste wereldkampioenschap voetbal is dat op het continent Afrika wordt georganiseerd. T-Mobile heeft alvast de vijf leukste WK-apps op een rijtje gezet.

– Vuvuzela 2010: De Vuvuzela is een Afrikaanse plastic trompet en deze is nu ook beschikbaar als app voor de iPhone.

– 2010 FIFA World Cup: Met deze app moet je niet wachten tot de wedstrijden van jouw favoriet land worden gespeeld op het WK. Met deze game van EA Sports kan je met maar liefst 105 landenteams spelen.

Lees verder na de advertentie.

– NUsport: Deze gratis applicatie bevat nieuws van bijna alle sporten en voorziet je van live tussenstanden, ook tijdens het WK.

NUsport – live scores & nieuws

DPG Media Digital B.V.

Gratis via App Store

– South Africa 2010 tracker: wederom een gratis app om continu op de hoogte te blijven van de laatste tussenstanden. Even schudden en het nieuws wordt gedownload.

– Wilhelmus: Voor een prijsje van 0,79 euro kan je deze app downloaden en het nationaal volkslied van Nederland meezingen.

Wilhelmus

McWood Solutions

€ 1,09 via App Store

Categorieën: Gratis, Nieuws, Sport
Spotlight: T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's