De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

NLZIET nu ook op Apple TV: live (terug)kijken naar NPO, SBS en RTL

Lars Paijmans
29 mei 2018, 15:18
1 min leestijd
NLZIET nu ook op Apple TV: live (terug)kijken naar NPO, SBS en RTL
NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET | Online tv-kijken

Gratis

Reviewscore

7

Live tv kijken en programma’s terugkijken vanaf de Apple TV is vanaf vandaag een stuk gemakkelijker geworden. NLZIET is naast iOS vanaf vandaag ook op tvOS te downloaden.

NLZIET Apple TV nu beschikbaar

Apple TV-eigenaren hebben er vandaag een belangrijke reden bijgekregen om nooit meer een decoder aan te raken. Dankzij de nieuwe Apple TV-app van NLZIET kijk je de zenders van NPO, RTL en SBS voortaan rechtstreeks op het zwarte kastje van Apple.

NLZIET Apple TV

Met de ingebouwde tv-gids kun je gemakkelijk zien welke programma’s eraan komen, die je ook nog eens tot zeven dagen terug kunt kijken. Handig als je een film of serie gemist hebt en die op een later moment toch nog wil zien. Omdat de NLZIET-app voor tvOS gemaakt heeft, ondersteunt de app ook spraakassistent Siri. Dat maakt het makkelijk om met een simpele stemopdracht naar een specifieke uitzending te zoeken. De app is een tijdje getest door meer dan 1200 testers, die hun feedback hebben doorgegeven om de app zo goed mogelijk te maken.

Probeer een maand gratis

Je kunt de app gratis downloaden en een maand uitproberen voor 0,01 euro. Daarna betaal je 7,95 euro per maand voor het complete aanbod, inclusief de opties om terug en vooruit te kijken. Heb je een abonnement afgesloten, dan kun je daar ook mee inloggen op de iPhone- en iPad-app van NLZIET.

Dat maakt van de app een interessant alternatief voor mensen die geen kabelaansluiting meer hebben en toch zo nu en dan live tv willen kijken. In de app zelf zitten geen reclames verwerkt, al ontkom je er bij het kijken van live tv natuurlijk niet aan dat er soms een reclameblok voorbij komt.

NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET Cooperatief U.A.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu