De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Spring naar grote hoogtes in Ninja Up

Rutger Otto
19 juli 2014, 16:57
2 min leestijd
Spring naar grote hoogtes in Ninja Up

Ninja Up is de nieuwste game van Gameloft in de App Store, waarin je een ninja zo hoog mogelijk moet laten springen. Je bestuur hem niet zelf, maar je tekent steeds touwen onder het poppetje die hem lanceren.

Lees verder na de advertentie.

Gameloft is tegenwoordig een game-ontwikkelaar die mooie 3d-games maakt voor iOS zoals Modern Combat 4 of het filmspel Captain America: The Winter Soldier. De meeste van de spellen van de ontwikkelaar zijn gratis, maar zitten ondertussen bomvol met in-app aankopen.

Lijkt makkelijk, is het niet

ninja up klein

Dat is in het nieuwste spel van Gameloft niet het geval. Ninja Up is ten eerste een mooi 2d-pixelig spel en daarnaast hoef je geen in-app aankopen te doen: de app is volledig gratis.

In Ninja Up probeer je een ninja simpelweg zo hoog mogelijk te laten komen. Het is een spring-spel wat een klein beetje lijkt op Doodle Jump, waarbij je naar links en rechts moet uitwijken om obstakels en vijanden te ontwijken. In Ninja Up heb je echter geen directe controle over de ninja: om hem te besturen veeg je touwen onder de ninja. Deze fungeren als trampolines om hem zo de lucht in te werpen. Hoe kleiner het touwtje is wat je tekent, des te hoger hij gaat. Daar zit een uitdaging: spring je mis, ben je meteen af.

Ninja Up Downloaden

Het is precies de simpel uitziende gameplay die eigenlijk erg moeilijk is, en dat maakt de game uitdagend en leuk om te spelen. Het enige wat jammer is, is dat steeds wanneer je af gaat (dat gebeurt vaak) er een advertentie van een andere Gameloft-app in beeld komt. Daardoor kun je niet meteen verder met een volgende poging, wat de snelheid er wat uit haalt.

Je kunt Ninja Up gratis downloaden voor iOS 6 of nieuwer. Er is 40,7MB aan vrije opslagruimte benodigd voor installatie.

Ninja UP!

WHAT (games)

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Ninja UP!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu