Nijmegenleeft.nl lanceert iPhone nieuwsapplicatie
Redactie

Voor Nijmegenaren die graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de regio is er vanaf heden een nieuwsapplicatie van Nijmegenleeft.nl. De applicatie toont het laatste nieuws over Nijmegen en de voetbalclub NEC.

Lokaal nieuws uit Nijmegen en NEC nieuws

De applicatie van Nijmegenleeft.nl is gratis te downloaden in de appstore. De nieuwsvoorziening over Nijmegen wordt voortdurend geactualiseerd uit lokale bronnen en media. Bij het opstarten van de applicatie kan worden gekozen uit zowel algemeen nieuws uit Nijmegen of nieuws van voetbalclub NEC.

Nijmegenleeft.nl applicatie – Overzichtelijk doch simpel

We hebben de applicatie zojuist geprobeerd (aangezien ik ui Nijmegen kom) – de nieuwsvoorziening is overzichtelijk, doch eenvoudig. Mogelijk dat de makers de navigatie enigzinds kunnen verbeteren, vanaf een nieuwsbericht is het even zoeken naar een ‘terug’ button.

Concluderend: een eenvoudige maar handige applicatie voor de Nijmegenaar die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in zijn stad of omgeving. Download de Nijmegenleeft.nl applicatie hier gratis ( iTunes link)

Welke applicatie gebruik jij om op de hoogte te blijven van het regionale nieuws?
<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.