Sci-fi puzzelgame Nightgate is Apples gratis App van de Week
Lars Paymans
Nightgate

Nightgate

€ 5,49

Onze score

7

Het is vrijdag en dat betekent dat Apple weer een nieuwe gratis App van de Week heeft uitgekozen. Tot volgende week donderdagavond kun je dit keer de futuristische game Nightgate downloaden voor je iPhone, iPad en Apple TV.

Nightgate is een week lang gratis

Normaal gesproken kost Nightgate vier euro, maar de komende zeven dagen is de iOS-game volledig gratis. Als je op zoek bent naar een vermakelijk en stijlvol spel, loont het de moeite om deze game even uit de App Store te plukken.

In Nightgate los je vijftig slimme puzzels op, die gepresenteerd worden met een minimalistische sci-fi stijl en bijpassende muziek. In het begin van de puzzels bestuur je slechts een enkel wit bolletje, maar al snel vult de spelwereld zich met vliegende geometrische vormen die je proberen te dwarsbomen.

Het stijlvolle uiterlijk van het puzzelspel werkt goed op de iPhone en iPad, maar als je een Apple TV hebt raden we aan om de game hier op te spelen. In onderstaande video zie je het spel in actie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Nightgate

Iedere week zet Apple een andere app in het zonnetje als gratis App van de Week. Dit zijn vaak games, maar soms ook productieve apps als agenda’s en to do-lijsten. Iedere donderdagavond wordt de app vervangen met een nieuw exemplaar, die vervolgens een week lang een prominente positie krijgt op de Uitgelicht-pagina van de App Store.

Nightgate

Semidome Inc.

8,6 (66 reviews)
€ 5,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.