Kijk naar de sterren met Apples nieuwe ‘Gratis app van de week’

Erwin Vogelaar
20 oktober 2016, 20:31
2 min leestijd
Kijk naar de sterren met Apples nieuwe ‘Gratis app van de week’
Night Sky

Night Sky

Gratis

Reviewscore

8

Night Sky 4 is Apple’s nieuwe ‘Gratis app van de week’. Met de app kun je altijd naar de sterren kijken, ook al is het bewolkt.

Lees verder na de advertentie.

Night Sky 4

Elke week plukt Apple een app uit de App Store om deze ‘Gratis app van de week’ te maken. Dit doet Apple om bepaalde apps wat extra aandacht te geven. Vaak gaat het hier om games, maar deze keer kun je iets heel anders downloaden. Night Sky 4 draait namelijk volledig om de sterren en hoe je die het beste kunt zien.

night sky 4

Je kunt verschillende dingen met de app doen. Zo kun je allereerst met je iPhone naar de lucht wijzen, waarna Night Sky 4 kan identificeren welke planeten, sterrenbeelden en satellieten zich er op die plek bevinden. In de Sky View kun je vervolgens op ontdekking gaan, door steeds verder in te zoomen en ons sterrenstelsel te ontdekken. Door met twee vingers op het scherm te swipen kun je er voor zorgen dat de sterren helderder worden. Zo vecht je tegen het licht in je omgeving. Door uit te zoomen kun je een kijkje nemen naar de aarde.

Houd je vinger even op het scherm ingedrukt en je kunt een kleur kiezen, waarna de lucht in die kleur verandert. Je kunt zelfs met de app door de tijd reizen, door te zien hoe de sterren stonden of komen te staan. Hiervoor maak je gebruik van de Space Travel-tijdlijn.

Night Sky 4 downloaden

Je kunt Night Sky 4 dus de komende week gratis in de App Store downloaden via onderstaande link. Er is een premium abonnement voor extra functies, maar die kun je het eerste maand gratis uitproberen. Ook biedt Night Sky 4 zowel een iMessage-app en een Apple Watch-app. De vraagt om 303MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 9.3 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Night Sky

iCandi Apps Ltd.

Gratis via App Store

Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Night Sky
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu