Nieuws rondom Navigon, TomTom en de iPhone 4
Redactie

Er is de laatste paar dagen veel nieuws over de iPhone 4 en navigatie. Waar eerst Navigon en T-Mobile samen navigatie uitbrachten voor T-Mobile klanten, is er nu veel te vertellen over de carkits van de twee grootste marktspelers voor iPhone navigatie. Aangezien de iPhone 4 geen ronde vorm meer op de achterkant heeft past de iPhone 4 niet in de al bestaande carkits. Navigon en TomTom hebben beide oplossingen aangekondigd.

Navigon levert nieuwe carkit

Navigon heeft bekend gemaakt dat het een nieuwe carkit gaat leveren voor de iPhone 4. Deze gaat €39,95 kosten en wordt vanaf week 39 geleverd. Op de NAVIGON Online Shop kan je de carkit al gaan pre-orderen. Voor de mensen die al een carkit hebben voor de iPhone 3G/3GS hebben gekocht is er een nieuwe houder te koop. Deze houder is gemaakt voor de iPhone 4 en is te koop voor €14,95. Door deze op de zuignap van de carkit te plaatsen die je al hebt krijg je een carkit die werkt met de iPhone 4.

TomTom carkit komt met adapter

TomTom gaat de bestaande carkit leveren met een adapter. Consumenten die al een carkit van TomTom hebben kunnen de adapter gratis aanvragen via internet. Meer informatie is hier te vinden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Edgar

  “Navigon gaat levert nieuwe carkit”? Rare grammatica

 • mark

  heb heel die online shop afgezocht nergens info over carkitt voor de iphone 4.en zitten in week 38

 • mark

  en zou vanaf 39 beschikbaar zijn?

  pre-orderen zit er niet in.

 • Baba

  Ga eens kijken op http://www.buyincoins.com zit in china, ik heb er al heel wat dingen gekocht. Heel goedkoop en geen verzendkosten. Een aanrader. ook de carkit voor iphone 4 voor een paar euro.

 • mark

  daar hebben ze inderdaad veel gadgets.

  maar de car holder is niet hetzelfde als de tomtom carkitt.

  in de tomtom zit een speciale gps-chip zodat de navigatie soepel verloopt.

  toch bedankt