De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Begin 2015 goed met deze 6 apps

Rutger Otto
1 januari 2015, 13:01
2 min leestijd
Begin 2015 goed met deze 6 apps

Een nieuw jaar, een schone lei. Maak er een mooi en gezond 2015 van, deze zes nieuwjaars-apps zullen je daarbij helpen.

Lees verder na de advertentie.

Next for iPhone

Sandro Pennisi

€ 3,99 via App Store

Geef je veel geld uit en wil je bezuinigen in het nieuwe jaar? Dan is Next misschien iets voor jou. In de app kun je gemakkelijk aangeven hoeveel je hebt uitgegeven en waaraan. Vervolgens krijg je automatisch te zien waar het meeste geld naartoe gaat, zodat je gemakkelijker iets vindt om op te bezuinigen. Ook kun je zelf opmerkingen toevoegen.

Todoist: To-do lijst & planner

Doist Inc.

Gratis via App Store

2015 wordt het jaar om taken op je todo-lijstje daadwerkelijk uit te voeren. Todoist kan je daarbij helpen. Deze app is heel simpel in gebruik en kun je inzetten om overzicht te houden in alles wat je nog moet doen. Dat wordt een productieve start van het nieuwe jaar.

Reporter App

ReporterApp Inc.

€ 3,99 via App Store

Een stukje quantified self. Reporter stelt je op willekeurige momenten op een dag vragen, waarna je volgens de makers ‘inzicht krijgt in onderdelen van je leven, waar je anders niet aan zou denken’, bijvoorbeeld of je vaak alleen bent en dan gelukkiger of ongelukkiger bent dan als je bij iemand anders bent.

7 Minute Workout

Bytesize

Gratis via App Store

Sporten is gezond en hoeft niet eens veel tijd te kosten. Dankzij 7 Minute Workout ben je dagelijks in zeven minuten helemaal topfit. Je hoeft er niet eens een abonnement voor bij de sportschool af te sluiten; dit doe je gewoon thuis.


Ga je dit jaar (weer) stoppen met roken? Gebruik Kwit 2! Deze app helpt je en biedt ondersteuning om te vechten tegen de verslaving. Met de app probeer je de Ultieme Kwitter te worden, met prestaties en ontgrendeling wordt je steeds aangemoedigd.

Foodzy

Foodzy

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Foodzy helpt je om inzicht te krijgen in wat je eet. Je voert in de app in wat je allemaal eet en dat wordt vervolgens in een mooi grafisch overzicht gepresenteerd. Hiermee kun je onder meer zien of je gevarieerd eet en of je aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheden weet te komen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu