Nieuwe verslaving voor op je iPhone: Draw Something
Redactie

Na hits als WordFeud en Angry Birds is nu Draw Something dé nieuwe game die massaal wordt gedownload. Draw Something is een soort picitonary, maar dan digitaal. Je kunt het tegen andere iPhone gebruikers spelen.

De ontwikkelaar ”OMGPOP” heeft een slimme zet binnen de App wereld gezet. De applicatie ”Draw Something” is een hit waar al menig iPhone gebruiker verslaafd aan is.

Hoe werkt het?

Eerst meld je je aan, dit doe je na het installeren van de applicatie. Je stelt een paar korte persoonlijke instellingen in en je profiel is aangemaakt.

Nu kun je kijken welke mensen die je kent gebruik maken van Draw Something, dit kan door bijvoorbeeld je Facebook met de app te linken. Je krijgt een overzicht van wie van je Facebook vrienden Draw Something speelt.

Na een gebruiker uitgenodigd te hebben kun je beginnen met het spel. Om de beurt krijgen jullie woorden. Als jij aan de beurt bent en je krijgt het woord ”kip” moet jij een kip tekenen, degene met wie je speelt ziet je tekening verschijnen en kan vervolgens raden dat je een kip hebt getekend.

Bij slechts één fout antwoord ben je al je punten kwijt. Je dient te antwoorden voordat er een tijdslimiet om is.

Draw Something is gratis te downloaden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.