Nieuwe versie mobiele Twitter

Redactie
4 december 2009, 22:34
1 min leestijd
Nieuwe versie mobiele Twitter

Door alle Twitter-applicaties zou je bijna vergeten dat Twitter ook een geoptimaliseerde website heeft. Twitter heeft vannacht deze mobiele site van een update voorzien.

Door de update lijkt de mobiele website nu meer op de desktop-versie van de website. Naast de verandering van het design zijn er ook een aantal nieuwe functies toegevoegd.

Nieuwe functies van mobiele Twitter site

De nieuwe iPhone-geoptimaliseerde versie van de website bevat veel nieuwe functies. De belangrijkste nieuwe functies zijn de zoekfunctie en de reply-functie.

Lees verder na de advertentie.

Zoeken binnen Twitter

Als je ingelogd bent zie je onderin het scherm een zoekvak. Hierdoor kan je makkelijk naar termen zoeken. Onder het zoekvak zie je de ‘trending topics’. Deze woorden kan je aantikken. Als je één van deze woorden aantikt, zal je de laatste tweets over dit onderwerp zien.

Reageren met tweets

Waarschijnlijk kunnen jullie het je niet eens meer voorstellen, maar in de oude mobiele website was het niet mogelijk om met één knop een reactie te sturen op een tweet. Sinds de update is dit wel mogelijk. Net als op de desktop-versie van Twitter staat er vanaf nu een knopje bij elke tweet om een ‘reply’ te sturen.

De nieuwe mobiele website van Twitter is te bereiken via mobile.twitter.com.

Bron: TUAW

Categorie: Sociaal netwerken
Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's