Nieuwe versie Couverts app voor de iPhone beschikbaar
Redactie

Er is een nieuwe versie van de Couverts applicatie voor de iPhone gelanceerd, waarbij er diverse extra functies aan toe zijn gevoegd. Ook is de restaurantinformatie van een uitbreiding voorzien.

Reservering plaatsen

couverts-appMet de Couverts app op je iPhone kun je heel eenvoudig een reservering maken bij een groot aantal restaurants in Nederland. In de nieuwe versie zijn extra functies toegevoegd op basis van de feedback van gebruikers. Zo zijn er een aantal nieuwe restaurants bijgekomen die je online kunt reserveren, maar is het ook mogelijk om direct na je bezoek aan het restaurant een review te schrijven. Verder is in de vernieuwde versie van de app aan de restaurantdetails de locatie toegevoegd. Als nieuwe gebruiker van de app kun je vanaf nu direct bij het opstarten een eenmalige praktische uitleg zien van hoe Couverts werkt.

Features

Via Couverts kun je zien welke restaurants er in je omgeving beschikbaar zijn en een route van je huidige locatie naar het restaurant opvragen. Verder kun je de actuele menukaarten en de prijzen van gerechten te zien krijgen. Om een indruk te krijgen van het restaurant bekijk je sfeervolle foto’s of een filmimpressie. Mocht een restaurant nog niet zijn aangesloten bij Couverts dan krijg je een telefoonnummer van het restaurant te zien om op die manier je reservering te maken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.