Nieuwe taal leren via je iPhone met Van Dale app
Redactie

Er waren al Pocket apps woordenboeken beschikbaar van Van Dale. Maar nu is het tijd voor het grote werk. De Van Dale Middelgrote apps stellen je namelijk in staat om een vreemde taal in de praktijk beter te leren begrijpen. Een nieuwe taal leren met je iPhone is met de Van Dale app mogelijk.

Spreken, schrijven en begrijpen

De nieuwe app biedt Nederlandstalige gebruikers van de iPhone de mogelijkheid om een vreemde taal niet alleen beter te leren begrijpen, maar ook te spreken en te schrijven. Heb je altijd al Spaans willen leren? Dan is dit dus je kans. Er is zelfs een overhoorfunctie aanwezig, die je bij het leren kunt gebruiken. Ook een hoorbare uitspraak en informatieve kaderteksten ontbreken niet bij deze app. En zelfs als je op reis bent, kun je de app gebruiken. Voor het gebruiken van de app heb je namelijk geen verbinding met internet nodig.

Vijf talen beschikbaar

In de App Store zijn de Van Dale Middelgrote apps verkrijgbaar voor de talen, Engels, Frans, Duits, Nederlands en Spaans. De app is wel prijzig, want je betaalt maar liefst een bedrag van 39,99 euro per taal. Maar dan heb je er ook wat aan.

Overigens zijn met de introductie van de nieuwe taalapplicaties de Van Dale Pocket apps in prijs verlaagd naar 9,99 euro per taal.

Spanish Dictionary Plus - Van Dale Concise dictionary: translate between Dutch and Spanish, check spelling, listen to pronunciation and use words correctly (AppStore Link) Spanish Dictionary Plus - Van Dale Concise dictionary: translate between Dutch and Spanish, check spelling, listen to pronunciation and use words correctly
Ontwikkelaar: Van Dale Uitgevers
Beoordeling: 4+
Prijs: € 29,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.