Nieuwe screenshots WhatsApp 3.0 voor iPhone gelekt

Wouter Nijsen
2 mei 2013, 18:03
1 min leestijd
Nieuwe screenshots WhatsApp 3.0 voor iPhone gelekt

Nieuwe gelekte screenshots laten de nieuwe versie van WhatsApp met versienummer 3.0 zien. De nieuwe app beschikt waarschijnlijk over de mogelijkheid om spraakberichten en meerdere afbeeldingen in één keer te versturen.

WhatsApp mag dan de beste berichtendienst voor smartphones zijn, de app kan nog op vele punten worden verbeterd. Dat heeft WhatsApp ook door en versie 3.0 gaat enkele grote veranderingen brengen. Een logische stap nadat WhatsApp eerder bekendmaakte dat de online berichtendienst een jaarlijkse betaalde dienst wordt.

whatsapp-3-0

WhatsApp 3.0: wat is er nieuw?

De afbeeldingen, afkomstig van het Duitse iFun, laten een nieuw knopje met een microfoon naast het het tekstvak zien. Dit zou erop kunnen duiden dat het voortaan mogelijk wordt om gemakkelijker gesproken berichten te versturen. Als je de knop indrukt, wordt je stem opgenomen. Laat de knop weer los en het bericht wordt, na jouw toestemming, verstuurd.

Lees verder na de advertentie.

whats-app3-0-feature2

Ook lijkt de nieuwe WhatsApp de mogelijkheid te gaan om meerdere foto’s in één bericht te gaan verzenden. Een zeer gewilde functie bij degenen die WhatsApp vaak gebruiken om foto’s te versturen. Daarnaast zou het makkelijker worden om gemakkelijker extra media als contacten en locaties toe te voegen.

chose

Een speciaal menu komt in plaats voor het ietwat opdringerige tekstmenu met keuzemogelijkheden in de plaats. Het verschil is in de afbeelding rechts goed te zien. Ook het wisselen tussen telefoonnummers wordt in de toekomst gemakkelijker als we de afbeeldingen mogen geloven. iFun heeft echter een goede reputatie opgebouwd met dergelijke berichten.

Het is nog niet bekend wanneer WhatsApp 3.0 in de App Store te downloaden is.

Categorie: Sociaal netwerken
Spotlight: WhatsApp

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's