Bright presenteert een ‘nieuwe remake’ van de Bright app
Rutger Otto

Het platform voor tech, lifestyle en innovatie Bright heeft versie 5.0 van haar app gelanceerd in de App Store. De app toont nu meer nieuws dan eerst en biedt shortcuts naar het nieuwe webmagazine Bright Ideas.

bright kleinDe Bright app zag er altijd al netjes uit, maar is met de update een stuk overzichtelijker geworden. In het hoofdmenu wordt het nieuws weergegeven, wat eerst ook zo was, al is het nu een stuk compacter geworden. De grote cards uit de vorige versie zijn verdwenen, waardoor het overzicht een stuk verbeterd is.

Alles van Bright in één app

In het menu vind je nu de verschillende afdelingen van Bright. Niet alleen het nieuws, de Uitparkparty en andere categorieën van de website, ook vind je er meteen links naar onder meer het nieuwe webmagazine Bright Ideas. Die kun je vervolgens binnen de app lezen, als je een abonnement hebt natuurlijk.

De nieuwe Bright app werd gemaakt door het Nederlandse App Machine. Bright kan eventuele veranderingen voortaan meteen doorvoeren zonder de app te updaten via de App Store. Dat zal de komende dagen nog wel gebeuren, want aan een aantal dingen binnen de app moet nog worden gesleuteld. Zo werkt het embedden van de Uitpakparty’s nog niet, kun je alleen nog delen via Facebook en zijn de notificatie-instellingen nog niet vertaald.

Bright downloaden

Wel is de app een stuk sneller geworden en valt er voor gebruikers weer fatsoenlijk op artikelen te reageren. Bright app is te downloaden voor iPhone, iPad en iPod touch en werkt met iOS 5 of nieuwer. Er is 30,7 MB vrije opslagruimte benodigd om de app te kunnen installeren.

Bright.nl

RTL Nederland Interactief B.V.

Gratis via App Store

Bright.nl
Bright.nl
Bright.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.