Nieuwe NU.nl app voor de iPhone
Redactie

Nu.nl heeft een nieuwe applicatie voor de iPhone gelanceerd. Heb je de oude NU.nl app op je iPhone dan krijg je geen update, maar moet je de nieuwe applicatie op je toestel installeren.

4 miljoen downloads

De bestaande NU.nl app was enorm populair en is al ruim vier miljoen keer gedownload. Per maand maken vijf miljoen Nederlanders gebruik van de app en van de mobiele site Nu.nl. in de nieuwe applicatie is het mogelijk om een overzicht te zien van al gelezen berichten. Ook kun je een artikel opslaan om deze op een later moment in alle rust te lezen. Verder biedt de nieuwe app de mogelijkheid om filters in te stellen. De filters worden net als de voorkeuren voor gelezen berichten via iCloud gesynchroniseerd.

Betere navigatie

De nieuwe applicatie NU.nl voor de iPhone heeft een betere navigatie gekregen, waarbij er nu via één overzicht toegang kan worden verkregen tot de verschillende rubrieken. Je kunt naar eigen voorkeur de volgorde van rubrieken aanpassen en een filter instellen om bijvoorbeeld een melding te krijgen als er over een bepaald onderwerp nieuws is. De iPhone app beschikt verder over archieven, nieuwsdossiers en cartoons. De app is geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en daarmee dus aangepast voor het grotere scherm.

De nieuwe app NU.nl kun je gratis op je iPhone installeren.

NU.nl

Sanoma Digital

5,0 (47 reviews)
Gratis via App Store
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl
NU.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.