De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Scoor goedkopere hamburgers met de nieuwe McDonald’s-app

Erwin Vogelaar
22 augustus 2018, 14:54
2 min leestijd
Scoor goedkopere hamburgers met de nieuwe McDonald’s-app
McDonald's

McDonald's

Gratis

Reviewscore

7

Er staat een nieuwe McDonald’s-app in de Nederlandse App Store. Met deze app krijg je coupons voor goedkopere hamburgers en friet. Zo werkt het.

Lees verder na de advertentie.

Goedkopere hamburgers met de nieuwe McDonald’s-app

De McDonald’s-app is vernieuwd en het bedrijf geeft daarom korting op frietjes. Dat brengt heel wat teweeg, want hierdoor staat de app al dagen op de eerste plek in de App Store. Maar wat kun je nou eigenlijk met de McDonald’s-app en hoe werkt het? Wij leggen het uit.

Hoewel je in andere landen met de McDonald’s-app eten kunt bestellen, houdt het fastfoodbedrijf in Nederland het bij coupons. Met deze coupons krijg je korting op bijvoorbeeld een Big Mac of een ander menu. Open je de app voor het eerst, dan krijg je een welkomstaanbod in de vorm van frietjes voor 1 euro.

Al snel blijkt er een adder onder het gras te liggen. Om de coupons te claimen en te gebruiken, moet je een account aanmaken met je e-mailadres en je locatie aanzetten. Dat hoefde in de vorige McDonald’s-app niet.

Maar hoe werkt het dan?

Heb je eenmaal een account, dan vind je de coupons bij de tab ‘Coupons’. Een coupon moet je eerst activeren. Dat doe je pas als je in de McDonald’s staat, want een geactiveerde coupon is maar tien minuten geldig. Activeer de coupon dus nog niet als je helemaal achterin de rij staat. De coupon laat je vervolgens aan de medewerker achter de kassa zien.

Elke week staan er nieuwe coupons in de app. McDonald’s houdt goed in de gaten welke coupons je verzilvert, want op basis daarvan krijg je nieuwe. Hoe meer je er uitgeeft, des te meer je er krijgt. Je snapt dat dit allemaal bedoelt is om je te verleiden vaker naar de McDonald’s te gaan. Doe je dat toch al, dan kun je net zo goed wat coupons meenemen.

McDonald's

McDonald's Global Markets LLC

Gratis via App Store

Meer voedselaanbiedingen

Zoek je meer manieren om geld te besparen op voedsel? Dan hebben we goed nieuws, want daar hebben we apps voor. Met deze 4 apps bespaar je geld op je boodschappen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu