Nieuwe game van Gameloft, Pocket Chef

Het bedrijf Gameloft heeft al een groot aantal applicaties in de app store staan, veel van hen zijn echte toppers. Onlangs is er een game bijgekomen, Pocket Chef. Zoals je aan de naam al kan zien is het een kookgame en volgens Gameloft de eerste 3D kookgame voor de iPhone.

Realistisch

In tegenstelling tot “Cooking Mama” is deze game erg realistisch, zowel het bereiden als de ingrediënten. Ook de kookomgeving ziet er goed uit en heeft erg veel weg van een normale keuken.
De game heeft verschillende modi, je kan bijvoorbeeld een culinaire tour maken door te koken of gewoon door het receptenboek bladeren. Uiteraard heb je niet alle tijd en zit er ook een behendigheids eis aan, je moet binnen de tijd de ingrediënten zo goed mogelijk bereiden.

Binnenkort komt er een review van Pocket Chef op iPhoned, so stay tuned!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.