Nieuwe Foodzy app voor de iPhone
Redactie

De Foodzy app is voor de iPhone uitgebracht in een compleet nieuwe versie. De app geeft je onder meer inzicht in je eetgedrag en kan een prima instrument zijn om wat overtollige kilo’s kwijt te raken.

Voedingspatroon

De Foodzy app gebruik je door al je eten en drinken op een dag in het aantal bits bij te houden. Een bit staat daarbij voor 20 kcal. Je kunt extra gemotiveerd worden door badges te verdienen als je specifieke producten eet. Foodzy bestond al langer, maar in plaats van een update is er een compleet nieuwe versie van verschenen. Een van de nieuwigheden is dat je bij het opstarten een overzicht van vijf dashboards krijgt. Daar kun je doorheen scrollen. Via food feed zie je wat je de hele dag gegeten hebt en aan het aantal bits kun je aflezen hoeveel kcal. dat zijn geweest. Handig is ook dat je ziet hoeveel calorieën je die dag hebt verbrand. Verder kun je natuurlijk je bmi zien.

Koppeling met Fitbit

De Foodzy app biedt in de nieuwe versie een koppeling met Fitbit aan. Dat is een stappenteller, waarmee je inzicht krijgt in je bewegingen en het aantal verbrande calorieën. Dat wordt door Foodzy vervolgens weer in bits omgerekend.

De Foodzy app is gratis beschikbaar voor je iPhone, maar om alle opties van de app volledig te gebruiken moet je over een betaald account beschikken. De kosten daarvan zijn 10 euro per jaar.

Foodzy

Foodzy

6 (15 reviews)
Gratis via App Store
Foodzy
Foodzy
Foodzy
Foodzy
Foodzy

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.