Nieuwe Call of Duty voor de iPhone op komst

Er is een nieuwe Call of Duty game voor de iPhone op komst, een woordvoerder van Activision maakte bekend dat er een nieuwe game voor iOS van de populaire shoot-games wordt uitgebracht. Momenteel zijn er al twee Call of Duty games te vinden in de app store, maar ze bieden alleen het gedeelte met de zombies van de game.

iOS

In 2009 was de game ‘Call of Duty World at War: Zombies’ gelanceerd voor de iPhone, de bedoeling van de game is om zo lang mogelijk in leven te blijven totdat de zombies je opeten. Er is tevens een mogelijkheid aanwezig om de game te spelen met meerdere mensen, lokaal via WiFi en/of bluetooth of via internet met onbekende mensen. Veel Call of Duty fans waren erg enthousiast over de iOS uitgave van hun favoriete game. Later volgde een soort vervolg op de populaire shoot-game voor de iPhone, ‘Call of Duty Black Ops: Zombies’.

COD zombiesDe woordvoerder van Activision meldde nog geen release datum, het is dus nog even afwachten voor de CoD fans onder de iPhone gebruikers.

Via: 9to5mac

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.