Nieuwe applicatie Whack-A-Robot organiseert wedstrijd.

Redactie
7 oktober 2009, 16:33
1 min leestijd
Nieuwe applicatie Whack-A-Robot organiseert wedstrijd.

Nadat we eerder al berichten dat de applicatie ‘I am T-Pain’ een wedstrijd organiseerde, is het nu de Nederlandse ontwikkelaar Ashwin Lassaij die een wedstrijd organiseerd met als hoofdprijs een iPod Touch.

Met Whack-A-Robot moet je net als in het oude kermisspelletje poppetjes slaan die uit gaten omhoog komen. In dit spel krijg je voor de gouden mannetjes twee punten, voor de grijze mannetjes een punt en voor de dikke,witte ook een punt. Als je de dunne, witte mannetjes raakt, dan gaan er drie punten af. In het begin komen de poppetjes er nog langzaam uit maar vanaf level 2 komen de mannetjes er al razend snel uit. Je krijgt 30 seconden per level om zo veel mogelijk mannetjes te raken.

Wat moet je doen?

Om de wedstrijd te winnen moet je de applicatie kopen, het spel spelen en je highscore uploaden voor 31 oktober.. Het maakt niet uit hoeveel punten je hebt gehaald. De winnaar word willekeurig gekozen. De drie mensen met de hoogste scores krijgen ook een prijs.

Promocodes

De ontwikkelaar was zo vriendelijk om ons een drietal promocode’s te geven. Deze zijn alleen te gebruiken in de Amerikaanse AppStore.

E3X3YMWP69AN
4LKNEFYJTHK9
KKKHMYJARF6P

Lees verder na de advertentie.

Site ontwikkelaar

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's